Shoes & Kids Shoes Rotterdam - Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Shoes & Kids Shoes Rotterdam

In Rotterdam is het fijn shoppen. Onze schoenenwinkel in Rotterdam is de plek voor fashion schoeisel. De laatste trends vindt u hier gegarandeerd, net als al die klassiekers. Een schoenwinkel moet vooral heel veel keus hebben uit de mooiste schoenen. Dus als u merkschoenen in Rotterdam zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals Coccinelle online een fijne winkel is om virtueel in rond te struinen, zo is de schoenenwinkel in Rotterdam ook een plek waar u uren zoet kunt zijn met het passen van de leukste schoenen. En als u al precies weet wat u wil, dan vindt u het gegarandeerd.

Heeft u kinderschoenen in Rotterdam nodig? Zoek niet langer en kom naar ons toe. Merkschoenen Rotterdam voor kids vindt u hier van de populairste merken zoals Dolce&Gabbana en Gucci maar ook het verrassende merk Miss Grant. Niet bij toeval allemaal Italiaanse merken, want dat land is nog steeds koploper als het gaat om esthetiek en kwaliteit.

Kinderen hebben goede schoenen nodig. Daar hoeven we ons geen zorgen om te maken want wij verkopen alleen de beste merken. Maar kinderen willen ook modieuze schoenen, waarmee ze het gevoel hebben er speciaal uit te zien. Hun ouders vinden dat natuurlijk ook erg leuk. Gelukkig is dat geen probleem bij kinderschoenen Rotterdam.

Net zoals kinderen houden van mooie schoenen, zo doen vrouwen dat ook. Ook dames houden van schoenen met aparte details en prachtige designs. In tegenstelling tot kinderschoenen zijn de damesschoenen in Rotterdam vaak behoorlijk uitdagend. Plateauzolen, hoge hakken, applicaties: alles mag de aandacht trekken, als dat maar op een smaakvolle manier gebeurt. Ook hier zijn de Italianen weer ruimschoots vertegenwoordigd. Deze ontwerpers zijn meester in het combineren van klasse en extravagantie op het scherp van de snee. Zo krijgt u de allermooiste schoenen, te vinden bij de dames schoenen Rotterdam.

Heren schoenen Rotterdam doen daar natuurlijk niet voor onder. Zijn herenschoenen op het eerste gezicht altijd wat bedaarder, als u goed kijkt valt dat heel erg mee. Het zit ‘m meer in geraffineerde details, kleurcombinaties en aantrekkelijke vormgeving. Kom naar schoenenwinkel Rotterdam of kijk op Coccinellefashion.be voor ons gehele aanbod.


E-mail:

U kunt contact opnemen met Coccinelle door een mail te sturen naar info@coccinelle.be.

Telefoon:
De klantenservice is telefonisch bereikbaar op nummer +32-28087038

Postadres:
Alle schriftelijke communicatie kunt u sturen naar onderstaand postadres:
Coccinelle Shoes B.V.
Leopoldlaan 67
BE-8300 KNOKKE-HEIST
België
KvK nummer: 62852477
Btw nummer: NL854983958B01GEGEVENS

Coccinelle Shoes & Kids Shoes
Plaza 25
3012 CW
+31 10-4111345


OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag11:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00 (Tijdelijk geen koopavond)
10:00 - 17:30
12:00 - 17:30