Coccinelle Online - Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Coccinelle Online

Proclaimer

Coccinelle Online B.V. | www.coccinellefashion.be
Stationsplein 45, B7.052 | info@coccinelle.nl
3013 AK Rotterdam | KVK 62852248


1. Proclaimer voor

Coccinelle Online B.V. (Kamer van Koophandel: 62852248) Verleent u hierbij toegang tot: www.coccinellefashion.be ("de Website”) en nodigt u uit om de door ons aangeboden informatie en diensten af te nemen.

Wijzigingen
Website Coccinelle kan op deze website op elk moment de inhoud aanpassen of onderdelen verwijderen. Aan u als bezoeker zullen wij daar niet steeds een specifieke mededeling over doen.


2. Beperkte aansprakelijkheid

Coccinelle werkt hard om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Mocht u stuiten op een onjuistheid dan horen wij dat graag via info@coccinelle.nl.

Coccinelle staat in voor de deugdelijkheid en de kwaliteit van de producten die verkocht worden op coccinelle.nl. Mocht een product niet aan de verwachting voldoen, bijvoorbeeld door snelle slijtage, defecten etc, neem dan contact op via info@coccinelle.nl of op 010-4136940. Na beoordeling van het product door Coccinelle en de fabrikant zal worden besloten of het artikel wordt gerepareerd, vervangen of dat de order geannuleerd wordt. Deze garantie geldt alleen op artikelen die op een normale frequente wijze zijn gedragen en gewassen. Sommige artikelen bevatten zeer delicate stoffen of materialen waarop we geen garantie kunnen geven. Dit zijn o.a.ritsen, nopjeszolen, strass stenen en/of pailletten, bont en delicate leersoorten. Op de garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.


3. Auteursrechten
De rechten zijn van Coccinelle
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen op de Website liggen bij Coccinelle.

Een werk van Coccinelle gebruiken kan, maar dan alleen onder de volgende voorwaarde:

Toestemming
Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Coccinelle.
Dit geldt niet voor regelingen van dwingend recht zoals het citaatrecht. Dit is uw recht om onze materialen op een passende wijze, o.a. met bronvermelding, te citeren.


4. Overig

Wijzigingen
Deze proclaimer kan wijzigen, Coccinelle zal hierover wanneer mogelijk een mededeling doen op de website.

Vragen
Coccinelle staat altijd open voor al uw vragen. Hebt u een algemene vraag of een vraag over deze proclaimer, neem dan contact op via: info@coccinelle.nl.