Merk luiertassen bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk luiertassen

FAVORIETEN
Verwijder alle

De tijd dat babyspullen alleen maar praktisch waren is officieel voorbij met de prachtige collectie luiertassen van Coccinelle! Zodra uw een baby hebt passen alle spulletjes die u mee moet slepen helaas niet meer in uw eigen tas, dus een baby verzorgingstas is broodnodig. Als kersverse en trotse moeder wilt u niet alleen pronken met uw baby maar ook met uw hippe baby accessoires.

Naast schattige babykleertjes en een luxueuze kinderwagen maakt een mooie luiertas de look van u en uw baby dan ook helemaal af. In ons assortiment vind u daarom de mooiste en meest exclusieve merk luiertassen van Armani, Boss, Moschino, Gucci en Moncler die perfect matchen bij jou en uw baby.

In onze webwinkel hebben we tassen speciaal voor jongens of meisjes met bijbehorende kleurtjes en designs maar ook als u op zoek bent naar een unisex verzorgingstas voor uw baby bent u bij ons aan het goede adres. Sommige verzorgingstassen voor uw baby zijn zelfs zo neutraal en modern dat het niemand zal opvallen dat het eigenlijk luiertassen zijn. Uiteraard zijn alle luiertassen niet alleen prachtig om te zien en gemaakt van de meest exclusieve materialen, ze zijn ook stiekem gewoon erg praktisch en een onmisbaar item voor alle kersverse moeders!

Natuurlijk is een baby luiertas niet alleen het ideale cadeautje voor uzelf maar ook voor alle andere toekomstige moeders in uw omgeving. Ontdek dus snel de volledige collectie merk luiertassen in onze webwinkel en zorg er voor dat u of uw vriendin voortaan in stijl de baby kan verzorgen en zijn luiers kan verschonen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten