Online betalen - Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Online betalen

Bij Coccinelle kunt u op de volgende manieren online betalen:

- iDeal
- Klarna (Achteraf Betalen)
- Sofort
- Creditcard (Visa & Mastercard)
- Paypal
- Giropay
- Coccinelle Giftcard
- Fashioncheque / Baby Cadeaubon

iDeal, creditcard en Klarna aankopen lopen via de payment service provider Pay.nl.

Zij verzorgen het gehele traject van de transactie. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Zodra Pay.nl uw betaling ontvangen en gecontroleerd heeft, krijgen wij een akkoord. Na een succesvolle transactie krijgt u een mail dat de betaling is gelukt en dat wij uw bestelling zullen gaan verzorgen.


IDEAL

Met iDeal betaalt u makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. iDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor uw bestelling gelijk naar u verstuurd kan worden.

Banken die iDeal ondersteunen, zijn:

- ABN-Amro
- Rabobank
- ING
- Fortis
- Friesland bank
- SNS bank

Voor iDeal betalen dient u een internetbankieren contract te hebben afgesloten met uww bank.


KLARNA

Via Klarna kun je bij ons achteraf afrekenen. Vóórdat je hebt betaald ontvang je jouw bestelling tezamen met de factuur. De betaling hiervan dien je binnen 21 dagen aan Klarna te voldoen zoals aangegeven op de factuur. Voor deze service betaal je € 1,95 administratiekosten. De hoogte van het maximale bedrag is afhankelijk van het feit of je al eerder gebruik hebt gemaakt van Klarna.

Door deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Let op: vul je gegevens compleet en naar waarheid in. Op basis van jouw gegevens controleert Klarna of je in aanmerking komt om op rekening te betalen. Coccinelle.nl is niet verantwoordelijk voor deze selectie. Wel bieden wij je alternatieve betaalmethoden aan (zie bovenstaande betaalmethoden).

Stappen voor betaling via Klarna Factuur:

- Bestel en betaal via Klarna Factuur, administratiekosten hiervoor zijn € 1,95
- Vul je gegevens compleet en naar waarheid in
- Je bestelling wordt verzonden en je ontvangt bij je bestelling jouw Klarna factuur
- Betaal je factuur binnen 21 dagen zoals aangegeven op de factuur
- Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Klarna
- Veilig, makkelijk en betrouwbaar!

Heb je specifieke vragen over Klarna of wil je weten waarom je niet via Klarna op rekening kunt kopen bel dan met Klarna.
Klarna Klantenservice staat je graag te woord op: +31 (0)20 8082852.

Klik hier voor meer informatie over Klarna.

De betaalmogelijkheden ‘Klarna Factuur’ wordt verzorgd door Klarna. Klarna is een internationaal bedrijf, dat betalingen met factuur en deelbetalingen op veilige wijze verzorgt. Belangrijk om te weten is dat je een betalingsverplichting aangaat met Klarna en niet met Coccinelle. Na je betaling verzorgt Coccinelle jouw bestelling. Vervolgens neemt Klarna het gehele betaaltraject over.


CREDITCARD

Coccinelle accepteert Visa en Mastercard. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen in onze database. Coccinelle kan op geen enkele manier uw creditcardnummer inzien tijdens het proces.
Het kan zijn dat Coccinelle contact opneemt met u voor aanvullende gegevens. Dit doen we soms uit voorzorg zodat anderen geen misbruik kunnen maken van uw creditcardgegevens in onze webshop.


PAYPAL

Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. U kunt hiervan gebruik maken indien u uzelf heeft geregistreerd bij Paypal. Dit hoeft u slechts éénmaal te doen. U gaat naar www.paypal.nl en vult daar uw gegevens in. U kunt een creditcard koppelen aan uw Paypal account of via overboekingen betalen. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor u uw betalingen doet zodat uw gegevens nooit bij de verkoper terecht komt.

GIROPAY

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen. Giropay vertoont overeenkomst met het Nederlandse iDEAL.


COCCINELLE GIFTCARD

De Coccinelle Giftcard kunt u zowel online als in de winkels van Coccinelle kopen en verzilveren. In de winkel kunt u ieder bedrag tussen de 10 en 150 euro kiezen (bij hogere bedragen dan 150 euro wordt er een extra kaart aangemaakt). Online kunt kiezen voor 20 euro, 50 euro en 100 euro.


FASHIONCHEQUE

Fashioncheque is de eerste en enige branche-brede mode cadeaukaart. Fashioncheque is te koop bij meer dan 8.500 verkooppunten, zoals: aangesloten modewinkels, Primera, Jumbo, Bruna, AKO, Plus, Coop, Spar, Deen, Cigo, Tabaktief, The Read Shop, Shell, diverse VVV-kantoren en via www.fashioncheque.com. De cheque is in te wisselen bij meer dan 10.000 fysieke winkels en webshops in Nederland.