Merk kindersokken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk kindersokken

FAVORIETEN

Kindersokken zijn misschien niet het spannendste kledingstuk voor kids, maar ze worden een stuk leuker wanneer ze lekker gekke prints hebben of suikerzoet zijn met strikjes of kant!

Maar we denken ook praktisch want kindervoeten moeten natuurlijk wel warm blijven. De sokken die we verkopen passen daarom bij elke soort schoenen. En wie zegt dat sokken niet trendy kunnen zijn? Coccinelle verkoopt merk sokken van onder andere Bonnie Doon, Gucci, Kenzo en Miss Grant.

Kindersokken voor jongens

Jongens houden niet van poespas maar wel van stoer. En wat is er nu stoerder dan sokken met tijgerkoppen of tijgerprint van Kenzo? Of sportsokken van Gucci waar je de blits mee maakt. Maar u vindt in de webshop ook praktische sokken, zoals Bonnie Doon enkel sokken. Perfect voor in hippe lage sneakers!

Kindersokken voor meisjes

Lekker zacht en zoet. Roze sokken met kant afgewerkt of met strikjes. In de webwinkel vindt u een keur aan meisjes sokken die passen bij de laatste trends. Wat dacht u van heuse kniekousen met strikjes van Bonnie Doon. Of kniekousen van Miss Grant die bezaaid zijn met sterren. Omdat elke meisje een ster is!

Omdat geen kindervoet hetzelfde is, zijn de sokken voor kids in de webshop van Coccinelle verkrijgbaar in veel verschillende maten. En geen probleem als de kids met de sokken naar buiten rennen. De kindersokken in de webshop van Coccinelle zijn van hoge kwaliteit en kunt u keer op keer wassen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten