Uggs for kids | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Uggs for Kids

FAVORIETEN

Het populaire merk Ugg maakt niet alleen footwear voor volwassenen maar heeft sinds een aantal jaren ook een prachtig assortiment Kinder Uggs.

Deze bijzondere Uggs Kids collectie is bij ons verkrijgbaar en biedt, net als de grotere maten, het zo gewaardeerde draagcomfort en de uitstekende kwaliteit waarmee deze van oorsprong Australische schoenenfabrikant zo’n sterke reputatie heeft opgebouwd. Uggs voor kinderen zijn vervaardigd van hetzelfde zachte schapenleer als de schoenen voor volwassenen en houden zelfs de kleinste voetjes heerlijk warm!

De opvallende ontstaansgeschiedenis van Ugg begon in 1978 toen de Australiër Brian Smith tijdens een surfvakantie in Californië steeds last van koude voeten had na het surfen. Hij maakte van schapenleer de later zo beroemd geworden Ugg Classic Boot, een heerlijk soepele en vederlichte schoen waarmee je fijn over het strand kon lopen. Het idee sloeg enorm aan en al snel ontwikkelde het merk zich tot een stijlicoon dat ook door filmsterren werd omarmd. De afgelopen jaren werd het aanbod uitgebreid met Kinderuggs die meteen zeer populair werden bij de jongste klantjes van het merk. Ouders kunnen erop vertrouwen dat deze Uggs voor kinderen van absolute topkwaliteit zijn. Zo laat ook u uw kids op verantwoorde en stijlvolle wijze door het leven stappen!

U vindt bij ons een uitgebreid Uggs Kids assortiment in diverse modieuze uitvoeringen. Natuurlijk hebben wij ook de originele Ugg Australia laarsjes in de bekende camel kleur. Kijk snel verder in onze webshop en maak uw kinderen blij met zo’n paar schitterende Kinder Uggs van Coccinelle!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten