Philipp Plein kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Philipp Plein kinderschoenen

FAVORIETEN
Verwijder alle

Met Philip Plein Kinderschoenen komt u terecht in de wereld van design en haute couture. Er is werkelijk niks aan dit merk dat u gewoontjes zou kunnen noemen.

Wilt u opvallende schoenen voor uw kinderen? Kids sneakers Philip Plein zijn dan precies wat u zoekt. Deze schoenen zijn exclusief en extravagant en het grappige is, het werkt. Deze schoenen staan kinderen geweldig, misschien juist omdat kinderen toch altijd gewoon zichzelf blijven.

Philipp Plein is een Duitse designer, oorspronkelijk van interieur artikelen. Zijn overborrelende creativiteit bracht hem in 2008 in de wereld van de mode. Hij opende winkels in heel Europa, en nu ook in Rusland en Amerika. Hij heeft de officiële kleding van profvoetballers ontworpen en beroemdheden dragen zijn kleren en verschijnen op zijn shows. In 2012 verschijnt de eerste kindercollectie, met de speciale Philip Plein schoenen voor kinderen. Niet alleen de schoenen maar ook de kledingcollectie is verrassend en origineel.

Philip Plein Kinderschoenen zijn glamorous maar dan wel op een stoere manier. Het gaat om luxe gecombineerd met het leven van de straat. Rappers en topmodels. Zwart is een kleur die veel gebruikt wordt in de collectie, vaak met rode accenten. Doodshoofden komen vaak terug als decoratie, bijvoorbeeld op de T-shirts maar ook op de jassen. Philip Plein Kinderschoenen zijn chic op een speelse manier en daar houden kinderen van. U wilt dat uw kinderen deze heel aparte en bijzonder mooie schoenen dragen: bestellen dus bij Coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten