Nik & Nik kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Nik & Nik kinderschoenen

FAVORIETEN

Nik en Nik Schoenen zijn uitgesproken modeschoenen. Dat kan ook niet anders, want ze zijn ontworpen door Nikkie Plessen.

Nikkie weet precies wat belangrijk is als het om mode gaat, en ook kent ze het belang dat kinderen hechten aan mooie outfits. Ze ontwerpt zelf ook kleding voor kinderen, en de schoenen maken de collectie compleet. Door haar eigen en andere kinderen te observeren, weet ze hoe belangrijk het is voor kinderen de juiste kleding en schoenen te hebben. Vandaar de kinderschoenen Nik & Nik.

Uitgangspunt bij Nik en Nik schoenen voor kids zijn de classics, bijvoorbeeld stevige laarsjes en authentieke sportschoenen. Dit merk is, zoals het zelf zegt, styled in Amsterdam, en dat is ook wel te zien aan het understatement van het design: geen flauwekul, gewoon mooi. Het valt ook niet altijd mee voor volwassenen om precies te raden wat hun kinderen mooi vinden. Met de kinderschoenen Nik & Nik zit u in elk geval goed.

Ook in de kleuren komt het idee van simpel maar mooi terug, met veel witte en veel zwarte schoenen, allebei klassiekers en bijzonder goed te combineren. Wat kinderen natuurlijk precies weten, is hoe het model moet zijn en welke details cool zijn. Een ritsje op de juiste plaats, of een kleuraccent, dat zijn de dingen die tellen bij Nik en Nik Schoenen, naast de kwaliteit uiteraard. Voor die eigenwijze lieverds koopt u graag de mooiste schoenen; bestel nu de prachtige Nik en Nik schoenen voor kids.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten