Miss Grant kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Miss Grant kinderschoenen

FAVORIETEN
Verwijder alle

Geen resultaten.

Miss Grant schoenen zijn niet zomaar sneakers. Het zijn schoenen met glamour en dat ziet u aan de kleuren, de glitters en de prints. Het zijn de perfecte schoenen voor een meisje dat houdt van mooie dingen.

Kinderschoenen van Miss Grant zijn comfortabel, dus uw dochter kan er lekker op rennen, en ze staan ook gewoon heel leuk, bijvoorbeeld onder een spijkerbroek. Maar ook onder een vrolijk jurkje, juist door het aparte design.

Dat de sneakers ook de voet goed ondersteunen, is iets wat ouders belangrijk vinden en dat is begrijpelijk. Bij ons vindt u juist het soort schoenen dat kwaliteit en mode combineert. Miss Grant sneakers worden met zorg gemaakt in Italië, waar ambachtelijkheid nog belangrijk is. Het is grappig dat de merknaam Engels klinkt, en dat heeft weer een beetje te maken met de filosofie van dit merk: originaliteit boven alles. Na de kwaliteit dan, want daar beknibbelden ze bij Miss Grant niet op.

Wat is er nou zo speciaal aan de Kinderschoenen van Miss Grant? Simpel gezegd: geen enkele Miss Grant schoen is simpel. Schoenen met glitters, schoenen met dierenprint en ook weer glitters, met opgenaaide applicatie boven op de voet, met studs of van metaalkleurig leer, Miss Grant schoenen zijn prachtig. Veel meisjes zijn gek op de uitbundigheid ervan. Dus doe uw kind een groot plezier en bestel snel die leuke Miss Grant sneakers!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten