Liu Jo kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Liu Jo kinderschoenen

FAVORIETEN

Liu Jo is het bekende merk dat in de jaren negentig door de gebroeders Mark en Vannis Marchi werd opgericht, en met meerdere succesvolle collecties hebben zij inmiddels hun naam ruimschoots bewezen.

Liu Jo kinderschoenen brengt telkens een dynamische collectie op de markt voor de kleintjes, die zich moeiteloos aan het veranderende modebeeld weet aan te passen. Steeds weer slaat Liu Jo innovatieve nieuwe wegen in en zo heeft het bedrijf zich tot nu toe blijvend weten te vernieuwen. Met de presentatie van de nieuwe modelijn voor kids staat hoe dan ook weer een nieuwe periode van groei voor de deur.

Liu Jo maakt producten voor zowel heren als dames, en heeft zeker ook een hippe kinderlijn. Liu Jo schoenen voor kinderen wordt erkend als een van de belangrijkste merken die Made in Italy zijn, en door de hoge normen die zij stelt, staan ze garant voor betrouwbare hoge kwaliteit. Deze combinatie van unieke Italiaanse stijl en zorgvuldig geselecteerd materiaal maakt van Liu Jo een merk dat stijl en duurzaamheid uit weet te dragen. Liu Jo Kids geeft het kind van vandaag een verzorgd en modieus voorkomen en blijft zijn inspiratie zoeken in de trends van het moment. Liu Jo Kids beweegt met u mee.

Het Italiaanse Liu Jo Kinderschoenen staat voor informele, maar toch stijlvolle schoeisel. Typisch zo'n label waar u veel kanten mee op kunt! Ontdekt ons veelzijdige aanbod op www.coccinelle.nl

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten