Igor sandalen en laarzen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Igor sandalen en laarzen

FAVORIETEN

Igor Schoenen zijn niet zomaar schoenen, het zijn waterschoenen, en dan speciaal voor kinderen.

Kinderen houden erg van spelen met water, zoals iedereen weet, en soms is het echt nodig dat hun voeten beschermd worden. Bijvoorbeeld aan het strand, als er kiezelsteentjes liggen of als het zand te heet is, en om ze te beschermen tegen scherpe dingen. Sandaaltjes waar ze zo het water mee kunnen inlopen, zijn perfect.

Igor waterschoenen bestaan sinds 1974. Het merk komt uit Spanje. Het speelde in op een behoefte aan leuke strandsandalen en vrolijke regenlaarzen voor kinderen. Al gauw werden de Igor Schoenen internationaal bekend. De filosofie is om zulke leuke strandsandalen te maken, dat je er ook na het strand nog op loopt. En zulke mooie regenlaarzen, dat kinderen hopen dat het gaat regenen. Igor schoenen staan bekend om hun kwaliteit en mooi design.

De Igor kinderlaarzen zijn stevig en absoluut waterdicht. Ze hebben mooie en vrolijke kleuren. De meeste modellen zijn unisex maar een paar modellen zijn specifiek voor meisjes, omdat ze strikjes of hartjes hebben. Die zijn speciaal voor meisjes die ook als het regent heel mooi willen zijn. Voor meisjes die van stoer houden, zijn de unisex modellen erg leuk. Deze zijn namelijk prachtig en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wees voorbereid op alles en schaf die leuke Igor waterschoenen aan.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten