Havaianas kids slippers | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Havaianas Kids

FAVORIETEN

In onze slippercollectie ontbreken natuurlijk de Havaianas Kinderslippers niet. De meest verkochte teenslipper is gemaakt van rubber en zo samengesteld dat ze niet vervormen, geen nare geurtjes opnemen en goed tegen water kunnen.

Het is de ideale slipper voor op het strand, vakantie of gewoon in huis. Omdat ze zo comfortabel zitten is het een slipper die u graag aantrekt zodra de zon zich laat zien.

Havaianas, wat in het Portugees Hawaii betekent, is een van de bekendste merken op het gebied van teenslippers. En dat is niet voor niets. Het design is simpel maar stijlvol, en met het uitgebreide assortiment is er een slipper voor onder elke outfit! Havaianas heeft met de Havaianas Kids slippers ook gedacht aan de kleinere variant, waarbij er meerdere modellen gelanceerd zijn. Zo is er altijd wel een slipper waar uw kind graag op loopt!

Bij Coccinelle hebben wij een ruim assortiment Havaianas Kids. De vernieuwende modellen en verrassende kleurstellingen zorgen ervoor dat ze nooit vervelen en u er nooit genoeg van kan hebben. Voor de kinderen zijn er ook vrolijke varianten met felle kleurtjes, tekenfilmfiguren en glitterbandjes. Bekijk onze collectie Havaianas Kinderslippers en laat uw kind genieten van deze fijne slippers!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten