Fendi kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Fendi kinderschoenen

FAVORIETEN

Fendi is een prachtig modemerk dat ruim een eeuw geleden werd opgericht in de hoofdstad van Italië. Het Romeinse elan is honderd jaar later nog steeds terug te zien in de moderne, internationaal zeer gewilde collecties die het modehuis uitbrengt. Menig celebrity wordt graag gezien in de elegante, chique creaties van het merk.

Nog steeds is de touch van Karl Lagerfeld bepalend voor het ontwerpbeleid. Fendi kindersneakers zijn een bewijs van de modernisatie die het merk continu ondergaat, zonder de couture-kenmerken van weleer uit het oog te verliezen. Fendi sneakers voor kids bieden comfort en een luxe look die elke outfit afmaakt.

Bij het shoppen voor uw kind let u op andere dingen dan als u voor u zelf kleding uitzoekt. Wij van coccinelle weten precies waar ouders naar op zoek zijn en dat ziet u terug in ons aanbod. De Fendi kids sneakers zijn beoordeeld op hun duurzaamheid en sluiten feilloos aan op de laatste trends. Wij hebben zowel kleurrijke Fendi kindersneakers als minimalistischere paletten, met uitvoeringen in de originele Fendi-materialen als leer en suède. De Fendi schoenen voor kids combineren deze mooie stoffen regelmatig met elkaar, voor de beste pasvorm en vorming naar de voet van de drager.

Bekijk nu onze collectie van Fendi kids sneakers, we ambiëren altijd om een ruime en afwisselende verzameling aan te bieden.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten