Andrea Montelpare kinderschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Andrea Montelpare kinderschoenen

FAVORIETEN
Verwijder alle

Wie zijn kinderen graag goed kleedt, komt al gauw bij Andrea Montelpare kinderschoenen uit. Deze ontwerper komt uit het gebied in Italië waar traditioneel het maken van schoenen hoog in het vaandel staat, Le Marche.

Niet alleen schoenen, maar alles in het leven moet aan een bepaalde esthetiek voldoen. Ambachtelijkheid is van het grootste belang. Geen wonder dat vanuit deze traditie de Andrea Montelpare Kids schoenen zo mooi zijn. Het is uitdrukkelijk de bedoeling van de ontwerper om een oase van rust en schoonheid te creëren in een wereld waarin de grote merken het voor het zeggen hebben.

Traditie en vernieuwing, daar gaat het om bij Andrea Montelpare kinderschoenen. Andrea Montelpare neemt het traditionele concept van bepaalde modellen zoals mocassins of sandalen, en combineert het vervolgens met de laatste inzichten uit de modewereld en met zijn eigen creativiteit. De resultaten zijn verrassend want de Andrea Montelpare schoenen voor kinderen zijn slechts een beetje anders, maar heel erg mooi. De lijnen zijn wat zachter, de kleuren origineel. Een onverwacht dessin kan ineens een klassiek model omtoveren tot een prachtige kinderschoen.

Het merk werd opgericht in 1993. Met de kennis van eeuwen worden traditionele modellen aangepast aan de eisen van vandaag. Eigentijdse schoenen als sneakers krijgen een heel eigen karakter, sportief maar toch ook stijlvol. Kinderen houden van deze schoenen, onder andere om de kleuren. Andrea Montelpare kinderschoenen zijn een garantie: niet alleen de beste productiewijze, een mengeling van technologie en ambachtelijkheid, maar ook telkens weer de mooiste schoenen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten