Merk kinderpetten bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk kinderpetten

FAVORIETEN

Kinderpetten zijn van die accessoires die niet vergeten mogen worden. Misschien zijn petten voor kids niet direct functioneel, maar ze zijn wel heel leuk.

Kinderen voelen zich erg stoer met zo'n pet die helemaal van henzelf is. Het is daarom ook belangrijk dat het niet zomaar een pet is, maar echte merk petten die speciaal voor kinderen gemaakt zijn, en bij hen passen. Een pet is een pet, zou u kunnen denken, maar niks is minder waar. Kijk bijvoorbeeld maar eens maar de bijzondere Dolce&Gabbana kinderpetten voor jongens. Daar is over nagedacht!

U zult merken dat kinderen ook netjes omgaan met hun hoofddeksel. De pet wordt niet zomaar ergens neergesmeten, maar zorgvuldig opgehangen of neergelegd. Dat komt omdat kinder caps voor hen aanvoelen als de verlenging van hun persoonlijkheid, waardoor ze eraan gehecht raken. Een outfit wordt ook echt compleet door er een pet bij te dragen. Stel, uw zoon heeft een lekker warme winterjas, dan staat een pet van een mooie kwaliteit daar heel erg leuk bij. Dat zijn precies de merk petten die u bij ons vindt.

Het is niet helemaal waar dat kinderpetten geen functie hebben, want ze zijn wel lekker warm in de winter. Dat was ook een reden dat mensen vroeger hoeden droegen: gewoon omdat het hoofd warm te houden. Dat het mooi staat was natuurlijk ook zeer belangrijk, en zo is dat ook met de kinder caps. Kies de pet voor uw kind met zorg, of laat hem of haar zelf kiezen als u dat leuk vindt. De mooiste kinderpetten vindt u op Coccinellefashion.be, dus kies er snel eentje uit.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten