Merk kinderondergoed bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk kinderondergoed

FAVORIETEN

Kinderondergoed moet van goede kwaliteit zijn en lekker zitten. Is dat niet het geval, dan zal uw kind het niet graag dragen. Bij Coccinelle verkopen we hoge kwaliteit merk ondergoed voor kinderen van Calvin Klein, Bjorn Borg, Boss, Tommy Hilfiger, Nik en Nik en Dolce & Gabbana. Dat is stoer en zit comfortabel. En dankzij de mooie verpakkingen is het ook nog eens prima cadeau.

Kinderondergoed voor jongens

Zeg je ondergoed, dan zeg je Calvin Klein en Bjorn Borg. Tegenwoordig zijn deze stoere boxers er niet alleen voor mannen, maar ook voor jongens. U ziet het veel: jongens die hun spijkerbroek net wat lager laten hangen, zodat de bovenrand van hun ondergoed zichtbaar is. En daar horen natuurlijk de namen van topmerken als Calvin Klein, Tommy Hilfiger en Boss te staan. Uitgevoerd in wit, zwart en grijs. En met of zonder ondershirt. Zo lopen jongens er ook onder hun kleding keurig bij.

Kinderondergoed voor meisjes

Tegenwoordig lopen ook meisjes graag met merk ondergoed. Het liefst van Tommy Hilfiger of Bjorn Borg. Of Nik en Nik. De uitvoering is vaak praktisch en de kleuren basic in wit, zwart en roze, zodat het merk extra goed zichtbaar is. Naast boxers voor meisjes heeft Coccinelle in de webshop ook bralettes. En multi-packs met verschillende kleuren ondergoed, zodat er kan worden gevarieerd.

Kinderondergoed is in de webshop van Coccinelle in veel verschillende maten verkrijgbaar. De kwaliteit van de stof is hoog dus kunt u het ondergoed keer op keer wassen. Controleer het label voor het juiste wasvoorschrift.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten