Woolrich kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Woolrich kinderkleding

FAVORIETEN

Het Amerikaans merk Woolrich biedt naast hun kledinglijn voor volwassenen ook een eersteklas kwaliteit collectie outdoor kleding aan voor kinderen.

Elk kledingstuk is van een weloverwogen luxe, gecombineerd met een praktisch ontwerp.

Woolrich is het oudste Amerikaanse outdoor kledingbedrijf. Het werd opgericht in 1830 en is gevestigd in Pennsylvania in het plaatsje Woolrich. In de beginjaren hield het bedrijf zich voornamelijk bezig met het produceren en verkopen van wollen stoffen. Daarna begonnen ze voorzichtig met het creëren van basiskleding voor buitenshuis. Met succes! Woolrich is inmiddels dan ook een wereldwijd zeer gewaardeerd merk.

Bij de Woolrich Kids collectie staat de traditionele Amerikaanse stijl nog altijd voorop. In onze shop vindt u van het merk Woolrich Kids, een ruim assortiment kinderkleding in aardse tinten, maar ook kleurrijk geprinte stoffen. Aangepast aan de laatste trends en aan de seizoenen. Kleding met een modern, maar toch tijdloos karakter voor avontuurlijke kinderen. Zoals onze Woolrich jassen voor kids.

In de ruime keuze van ons Woolrich jassen voor kids assortiment is er altijd wel een sportieve Woolrich kinderjas te vinden, passend bij uw persoonlijke smaak. De jassen zijn geïnspireerd op de trendy jassencollectie voor volwassenen. Stoere Woolrich jongens jassen, maar ook voor meisjes is er in ons ruime aanbod altijd wel een bijzondere Woolrich kinderjas te vinden in onze collectie.

Ziet u uw avonturier ook graag in de stijlvolle kleding van Woolrich kids? Bekijkt u dan snel ons uitgebreide assortiment Woolrich kinderkleding.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten