Tommy Hilfiger kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Tommy Hilfiger kinderkleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Rood wit en blauw zijn natuurlijk niet alleen de kleuren van de Nederlandse vlag, maar het zijn ook de nationale kleuren van Amerika.

Tommy Hilfiger maakt kleding naar klassiek Amerikaans design en hij maakt dan ook veelvuldig gebruik van deze drie voor Amerika heel belangrijke kleuren. Natuurlijk zijn rood, wit en blauw niet de enige kleuren die Hilfiger gebruikt, maar wel de meest voorkomende.

Tommy Hilfiger Kids is kinderkleding met een missie. Kinderkleding van Hilfiger is net zoals de rest van Tommy Hilfiger kleding, behoorlijk duurzaam geproduceerd. Tommy Hilfiger kinderkleding is inmiddels al bijna 100% van biologisch katoen. Tommy Hilfiger heeft als doel om in 2020 echt de volle 100% van de gebruikte katoen van biologische teelt te verkrijgen. Daarnaast is Tommy Hilfiger kinderkleding geproduceerd met gebruik van minder water, stoten de auto's en vrachtwagens minder milieuvervuilende stoffen uit en worden in alle winkels en warenhuizen LED-lampen gebruikt.

Tommy Hilfiger Kids is dus ontzettend milieuvriendelijk geproduceerd en het doel en de verwachting is dat dat alleen maar nóg beter wordt dan het al is. De collectie die Coccinelle verkoopt bestaat voornamelijk uit t-shirts, met of zonder kraagje, pullovers, broeken en jassen. Natuurlijk verkopen wij ook andere kledingstukken zoals leuke jurken voor de meiden. Zelfs ondergoed en zwemkleding ontbreekt niet in het ruime assortimentJe kinderen zullen zich geweldig voelen in de kleding voor kids van Hilfiger. Kijkt u lekker rond op de website van Coccinelle en laat uw kids zelf hun favoriete kledingstukken aanwijzen!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten