Replay kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Replay kinderkleding

FAVORIETEN

Stoer, tijdloos en van hoge kwaliteit. Dat is Replay. Ook bij Replay kinderkleding gaat het merk voor stoer en vooral sterk, want de Replay jeans voor kids moeten tegen een stootje kunnen!

Voor pasgeborenen kiest Replay kids voor schattige jeans met patches of hartjes, zachte hoodies in grijs, blauw en rood maar ook gewatteerde jurkjes in lieve truitjes. Voor jongens zijn er stoere Replay jeans voor kids met graffiti print, patches of de zo populaire ripped look, terwijl de shirts wat meer basic en stoer zijn en met weinig poespas. Bij de meiden mag bij Replay kids qua shirts allemaal wat kleurrijker en zijn die bijvoorbeeld bedrukt met pakkende kreten. De jeans voor meiden zijn ook voorzien van de bekende scheuren, maar zijn er ook in varianten bedrukt met sterren of rozen. Jassen voor jongens en meiden zijn dit winterseizoen gewatteerd of dik gevoerd.

Het Italiaanse merk Replay, dat zich specialiseert in jeans en denim met een vintage look, werd in 1978 opgericht door ontwerper Claudio Buziol. Hij verzon de naam van het merk toen hij naar een voetbalwedstrijd keek waar telkens het woord 're-play' verscheen. Sinds 1981 is de kledingmerk als onderdeel van het bedrijf Fashion Box op de markt. Inmiddels zijn de producten verkrijgbaar in meer dan 50 landen en is Replay bijvoorbeeld kledingsponsor van FC Barcelona. Replay&Sons, de kledinglijn voor kinderen, bestaat sinds 1991.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten