Reinders kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Reinders kinderkleding

FAVORIETEN

Reinders is een Nederlands merk. Het leuke van dit merk is dat het is opgericht door tweelingzusjes die volledig op elkaar ingespeeld zijn. Zij hebben ervoor gekozen om prachtige, exclusieve kleding te ontwerpen. Het gaat vaak om gebreide kledingstukken waarvoor hoog kwalitatief materiaal is gebruikt. Dit merk staat bekend om exclusiviteit en kwaliteit. Dit ziet u ook zeker terug in de kinderkleding.

Zachte kleuren, felle kleuren, een echt merk voor meiden Zoals gezegd doet de Reinders kinderkleding zeker niet onder voor de kleding voor volwassenen. Uiteraard is er voor de kinderkleding ook gekozen voor kwalitatieve materialen. Qua kleuren kunt u met de kinderkleding van Reinders ook verschillende kanten op. Zo vindt u bijvoorbeeld zachte beige kleuren, felle roze kleuren of subtiel grijs. Voor meiden is dit merk ontzettend leuk. Het geef t uwkind echt een stijlvolle look.

Een Reinders kindertrui? Reinders kinderkleding? Laat u verrassen door ons assortiment In onze shop blijven we altijd op de hoogte van de huidige mode. Dit geldt natuurlijk ook voor de Reinders kinderkleding die wij in het assortiment hebben. Alles is verkrijgbaar in verschillende maten, en ook het kleurenaanbod is breed. Gaat u voor een broek of trui? Het kan allemaal. Kijk vooral eens rond en laat u verrassen door dit leuke merk in onze webshop.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten