Ralph Lauren kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Polo Ralph Lauren kinderkleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Ralph Lauren is een typisch voorbeeld van de Amerikaanse droom, een echte 'self-made man' zoals ze daar zouden zeggen.

Hij is het vierde en jongste kind van Joodse immigranten en werd geboren in The Bronx, New York. Ralph Lauren begon zijn carrière met het ontwerpen en verkopen van stropdassen in een warenhuis. Inmiddels is het merk Ralph Lauren uitgegroeid tot een groot producent van niet alleen kleding, maar ook onder andere textiel voor in huis, accessoires en zelfs geuren.

Ralph Lauren Kids kenmerkt zich uiteraard door het alom bekende polospelertje. Daarnaast is de stijl van Ralph Lauren Kids niet anders dan de Ralph Lauren kleding voor volwassenen. Elegant, maar eenvoudig en kwalitatief zeer hoogstaand, met een klassieke snit en het daarbij horende rustige kleurgebruik. De Ralph Lauren kinderkleding is en blijft erg mooi, ook na veelvuldig wassen. De Ralph Lauren jongens kleding bestaat onder andere uit zwemshorts, pullovers en natuurlijk poloshirts. De Ralph Lauren meisjes kleding bestaat daarnaast ook nog uit schattige jurkjes.

In de collectie Ralph Lauren kinderkleding kan natuurlijk de kinderkleding Polo van Ralph Lauren niet ontbreken. Het bekende mesh katoenen t-shirt met een kraagje wordt een poloshirt genoemd, naar de shirts die Ralph Lauren ontwierp in zijn allereerste complete collectie. Die collectie heette ook Polo en tot op heden is die collectie uitgebreid en voortgezet. Een stukje geschiedenis in een kraagje. Bij Coccinelle hebben we een ruime keuze uit kinderkleding van Ralph Lauren en natuurlijk hebben wij ook kinderkleding uit de Polo Ralph Lauren lijn. Shop op onze website en laat je verbazen over ons veelzijdige aanbod van Ralph Lauren kinderkleding.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten