MSGM kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

MSGM kinderkleding

FAVORIETEN

MSGM is een modemerk uit Italië dat niet alleen gespecialiseerd is in trendy kleding voor volwassenen maar ook in steeds weer verrassende collecties MSGM kinderkleding. Onder de naam MSGM Kids heeft dit modehuis uit Milaan een speciale kledinglijn voor kinderen van 0 tot 14 jaar met prachtige prints en actuele kleuren waar kleine en grote mensen blij van worden. MSGM kleding voor kinderen voldoet aan dezelfde hoge kwaliteitseisen als de MSGM kledinglijn voor hun ouders, met speciale aandacht voor comfort zodat de jonge klantjes van dit stijlvolle merk zich onder alle omstandigheden heerlijk vrij kunnen bewegen.

MSGM werd in 2008 opgericht door de ontwerper Massimo Giorgetti, met hulp van drie vrienden. De eerste letters van hun voornamen vind je terug in de merknaam. Als voormalige diskjockey in het Milanese uitgaanscircuit had Giorgetti een goed inzicht ontwikkeld in trendy urban straatmode en de invloeden van moderne kunst op het modebeeld. Hij werd al snel het boegbeeld van een nieuwe generatie modeontwerpers. Zij weten luxe en stoere, rebelse invloeden perfect te mixen. De ontwikkeling van MSGM kinderkleding zag Giorgetti als een logische vervolgstap, omdat hij ook jonge modeliefhebbers een luxe kledinglijn wilde geven met een cocktail van stoere prints, eigentijdse kleuren en glamour.

Bij Coccinelle hebben we altijd de mooiste kinderkleding van dit bijzondere merk. Kijk bijvoorbeeld eens naar het nieuwste MSGM shirt voor kids die er graag mooi en stoer bijlopen, of maak je kinderen blij met zo’n luxe MSGM trui voor kids. Kinderen houden van MSGM, dus bestel nu!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten