Moschino kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Moschino kinderkleding

FAVORIETEN

Hip, kleurrijk en een tikkeltje excentriek. Dat is wellicht de beste omschrijving van modemerk Moschino.

In de kinderkleding lijn Moschino Kids is dit ook zichtbaar met sprekende kleuren en bombastische opdrukken maar ook basic zwart en grijs met een meer subtiele afwerking.

Voor pasgeborenen zijn er schattige onesies, sneakers of luiertassen met een print van beertjes in de traditionele zachte kleuren blauw en roze, terwijl Moschino kleding voor kinderen bij wat oudere kids gaat voor basiskleuren als grijs en zwart, die zijn aangevuld met meer gedurfde prints en de bekende Moschino opdruk. Voor jongens zijn er truien met een multi-color legerprint of een grote opdruk die je tegemoet knalt, terwijl meiden bij Moschino Kids zowel een meer glamourachtige look krijgen met glimmende studs en leer, maar tegelijkertijd ook meisjesachtig met felroze en franjes.

Het merk Moschino is opgericht in 1983 door de Italiaan Franco Moschino. Het modemerk is vooral te herkennen aan de kleurrijke en soms wat excentrieke ontwerpen. Naast kleding heeft Moschino ook schoenen, baggage en parfum. Moschino kinderkleding bestaat sinds 2008. Hoewel de naam Moschino vaak op zijn Engels wordt uitgesproken als Mos-chi-no, is de juiste uitspraak echter Mos-Kie-no.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten