MonnaLisa kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

MonnaLisa kinderkleding

FAVORIETEN

Coccinelle heeft in de collectie ook heel veel keus in Monnalisa kinderkleding. Monnalisa is een designermerk uit Arezzo, Italië.

Piero Iacomoni en Barbara Bertocci, de oprichters van Monnalisa in 1968, zijn tot op heden nog steeds actief betrokken als respectievelijk voorzitter van het bestuur en creatief directeur. Monnalisa Kids wordt inmiddels over de hele wereld verkocht. Monnalisa is altijd al betrokken geweest bij sociale initiatieven, met name voor kinderen. Daarom heeft Monnalisa in 2006 de Monnalisa Onlus Foundation opgericht. De Monnalisa Onlus Foundation is gericht op het beschermen, promoten en verbeteren van onder andere initiatieven voor het sociale welzijn van kinderen.

De kleding van Monnalisa Kids is uitzonderlijk. De exclusieve materialen die zijn gebruikt om de Monnalisa kinderkleding de produceren zijn sterk en comfortabel. Er is van Monnalisa kinderkleding te verkrijgen in verschillende stijlen. Of u nu een stoere trui zoekt voor naar school of een mooie jurk voor naar de kerk, in het assortiment kinderkleding van Monnalisa kunt u altijd precies vinden wat u zoekt.

Coccinelle heeft de meest veelzijdige collectie kleding van Monnalisa online. Gemakkelijk te bestellen met een paar simpele klikken van uw muis. Wanneer u bij Coccinelle kleding van Monnalisa online bestelt en het totaalbedrag is boven de 50 Euro, dan neemt Coccinelle de verzendkosten voor haar rekening. Wacht dus niet langer en bestel uw kinderkleding van Monnalisa online bij Coccinelle!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten