MET kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

MET kinderkleding

FAVORIETEN
Afbeelding van MET 16GMC0016 kinder t-shirt grijs
MET
kinder t-shirt
46,95
23,45
ONLINE ONLY
116/6
 
128/8
 
140/10
 
152/12
 
164/14
 
176/16
 

Het zal geen verbazing wekken dat MET Jeans zich aan de top van de modemarkt bevindt. Het merk is altijd op zoek naar innovatie en dit merkt u dan ook absoluut aan alle gave kleding. Dit geldt ook voor de kinderkleding die je vindt op onze webshop.

MET kleding en MET kinderkleding: echte Italiaanse kwaliteit. Het merk MET Jeans werd in 1997 opgericht door het duo Gege Schiena en Moreno Guiriato. Beiden heren hadden voordat zij begonnen met de oprichting van dit merk ruime ervaring in de Italiaanse jeansindustrie. Het merk is wereldwijd bekend en wordt door vele celebs als Pippa Middleton en Kylie Minoque gedragen. Het merk MET Jeans richt zich naast kleding voor volwassenen ook op kinderkleding.

Alles is on trend en hip, en past precies bij wat kinderen graag dragen in deze tijd. Laat u verrassen door het assortiment. Natuurlijk zijn er exemplaren in verschillende maten verkrijgbaar. MET kinder t-shirts en MET kids jeans voor de echte liefhebber bij Coccinelle. Zoals u van het merk MET Jeans kan verwachten, heeft de kinderkleding van het merk een stoere uitstraling. Iets dat past bij de term 'jeans'. Met kleding bestaat vaak uit een combinatie van spijkerstof en toffe prints (ook op t-shirts). Zo vind u dit ook op de kinder t-shirts van MET Jeans. Toffe prints voor de echte liefhebber, en broeken en rokjes van stevige spijkerstof.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten