Liu Jo kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Liu Jo kinderkleding

FAVORIETEN

Liu Jo kinderkleding is casual, maar altijd modieus en elegant. De kleding is speciaal ontworpen voor meisjes. Liu Jo Junior is er voor meisjes tussen de 8 en 16 jaar. Liu Jo Baby is een exclusieve collectie voor baby's en kinderen tussen de 3 maanden en 6 jaar. U kiest altijd voor kleding van uitstekende kwaliteit die bestaat uit luxe materialen.

Dit modemerk is opgericht in 1995 door twee Italiaanse broers en richt zich specifiek op dames- en meisjesmode. Liu Jo voor kids bijvoorbeeld is speciaal ontworpen voor school & vrije tijd. Voor elke gelegenheid is er kleding verkrijgbaar, ook voor bijvoorbeeld feestjes en partijen. Comfort, elegantie en stijl zijn kenmerkend voor de kleding van dit merk. Er is altijd een ruime keuze uit Liu Jo kinderkleding, dus stelt u een mooie outfit samen voor uw dochter. Kies bijvoorbeeld voor een jeans, vest, jurkje of jumpsuit.

Wilt u uw dochter verrassen met elegante kinderkleding? Bij Coccinelle stelt u een exclusieve outfit van Liu Jo voor uw dochter samen. Met de items van Liu Jo kunt u eindeloos combineren. De interessante collecties van dit modemerk bieden u namelijk talloze mogelijkheden.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten