Kate Mack kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Kate Mack kinderkleding

FAVORIETEN

Nostalgisch, romantisch maar zeker toch ook lekker eigenzinnig. Dat zijn de ontwerpen van Kate Mack!

Het is duidelijk dat het merk zich met bijvoorbeeld Kate Mack jurkjes en Kate Mack jassen in veelal zachte tinten duidelijk richt op meisjes die houden van meisjesachtig. Maar wel op een manier dat hun eigen unieke persoonlijkheid tot uiting komt.

Kate Mack Kinderkleding varieert van jurkjes tot leggings, jassen tot accessoires en allemaal in diezelfde klassieke maar toch eigenzinnige stijl. Met pastelkleuren als lichtroze, crème en hemelsblauw hebben de Kate Mack jurkjes en rokjes zeker iets liefs en romantisch, maar daar staan ook wat stoerdere, meer sprekende ontwerpen tegenover. Denk aan zwarte jurkjes met applicaties van roze hartjes en rode lippen of truien gevuld met strikjes op de mouwen. Maar ook maillots met bloemenmotieven of rokjes met grote rozen applicaties behoren tot de collectie van Kate Mack Kinderkleding, die recht doet aan de unieke persoonlijkheid van elk meisje.

Het merk Kate Mack is onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Biscotti uit San Francisco, dat al sinds 1986 actief is. De ontwerpen van Kate Mack zijn al in veel internationale modebladen gebruikt. De kleding wordt verkocht in grote Amerikaanse warenhuizen en meer dan 1.000 boetieks in de Verenigde Staten en Canada en het merk kan beroemdheden als Victoria Beckham als Heidi Klum tot zijn fans rekenen. Ook internationaal is het merk zeer populair.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten