Jacky Girls kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Jacky Girls kinderkleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Het modemerk Jacky Luxury kent u natuurlijk van de stijlvolle kleding voor de modebewuste en zelfverzekerde vrouw, maar speciaal voor meisjes is er ook een schitterende Jacky Girls collectie.

Sinds 2009, toen deze Jacky Luxery Kinderkleding voor het eerst werd uitgebracht, kunnen meisjes van 6 tot 16 jaar dezelfde jas, jurk of broek aan als mama, want de Jacku Luxery Kids kleding is gelijk aan de collectie voor volwassenen. Het merk speelt hiermee goed in op de populaire ‘me and mini-me’ trend.

Het ambitieuze modelabel Jacky Luxury werd in 2007 gelanceerd door het succesvolle modebedrijf Pure Fashion Wear. De designers halen inspiratie uit het straatbeeld van belangrijke modesteden zoals Parijs, Londen en New York. Bij elke nieuwe collectie ligt de nadruk op het gebruik van luxe materialen van hoogwaardige kwaliteit en kun je de nieuwste trends herkennen. Dezelfde aandacht en zorg ziet u terug in de zeer succesvolle Jacky Luxery Kinderkleding die net zo trendy en luxe is als de Jacky mode voor volwassenen. Bovendien kan de Jacku Luxery Kids kleding tegen een stootje en kunnen zelfbewuste jonge Jacky Girls zich er heerlijk vrij in bewegen.

Bij ons vindt u de nieuwste collectie Jacky Luxery Kinderkleding waarmee uw dochter in stijl door het leven kan stappen. Kijk vooral eens naar de trendy Jacku Luxery Kids kinderjurkjes in zwart en antraciet die er niet alleen schitterend uitzien maar ook heel fijn zijn om te dragen. Bekijk bij ons het complete assortiment en gun uw dochter zo’n exclusieve Jacky Girls outfit!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten