In Gold We Trust kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

In Gold We Trust kinderkleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Klassieke kleding met een eigentijdse twist. Oftewel: God is in the detail. Het merk In Gold We Trust richt zich op de vorm en de constructie van de kleding.

In Gold We Trust kleding wordt gemaakt voor mensen met een liefde voor ontwerp en creativiteit, maar ook muziek. Mensen die in zijn voor een nieuw avontuur!

De collectie varieert van In Gold We Trust hoodies, sweaters, jassen, shirts en caps. De kleren van de hoodies en In Gold We Trust shirts lopen uiteen van basiskleuren als zwart, blauw en wit, tot wat kleurrijker met paars, turquoise, neon groen, rood en roze. Toch houdt de collectie aan In Gold We Trust shirts en hoodies het in het algemeen bij rustige kleur paletten, waar ook een aantal camouflage items in terug te vinden zijn. Naast hoodies en shirts vind u in de collectie ook shorts en joggingbroeken, in zowel camo-print als ook zwart bedrukt met rozen en jassen, van zowel stof als leer, die bedrukt zijn met gewaagde prints met bloemen en lichtschichten en natuurlijk de merknaam.

In Gold We Trust is een modemerk dat een aantal jaren geleden werd opgericht door Eric Hanzel van Franzel Amsterdam. Nationale en internationale sterren dragen inmiddels kleding van het merk, zoals Mr Probz, Je Broer, Chris Brown, Future en Lil Kleine. Het credo van Franzel Amsterdam is: 'God is in the detail.'

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten