Givenchy kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Givenchy kinderkleding

FAVORIETEN

Zelf zie je er graag mooi en verzorgd uit, dus waarom zou u iets anders voor uw kids willen? Met die reden heeft Givenchy hoge kwaliteit kinderkleding ontworpen. Givenchy kinderkleding zorgt er niet alleen voor dat u kunt matchen met uw zoon of dochter, ook individueel zullen uw kids de show stelen.

Al sinds 1952 is Givenchy een toonaangevend modemerk. De Givenchy kinderkleding doet hier natuurlijk niet aan onder. Hubert de Givenchy, de oprichter en ontwerper van het modemerk, stond bekend om zijn persoonlijke aanpak met klanten. Dit zien we terug in de collectie voor kinderen: er wordt ingespeeld op de behoeften. Givenchy kids is niet alleen erg stijlvol, maar staat ook voor comfort. Kinderen moeten lekker kunnen bewegen, ook als zij er opperbest uitzien. En zoals we gewend zijn van Givenchy, is ook Givenchy kids van de hoogste kwaliteit.

Givenchy voor kids is er voor zowel jongens als meisjes en daar is de collectie dan ook goed op aangepast. Zo zijn er stoere t-shirts, maar ook leuke jurkjes. Givenchy kids maakt gebruik van zachte stoffen, waardoor de kleding ook erg lekker zit en geschikt is voor een rustig weekend thuis of een actieve dag buiten de deur.

Op Coccinelle vind u altijd de nieuwste collectie kinderkleding en Givenchy voor kids. Via https://www.coccinelle.nl/kinderkleding/ vind u het aanbod kinderkleding en kunt u ook oriënteren op onze andere merken. Tevens is er ook een grote collectie babykleding beschikbaar!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten