Fendi kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Fendi kinderkleding

FAVORIETEN
Het Italiaanse modehuis Fendi kent u natuurlijk van de stijlvolle kleding voor volwassenen, maar het merk uit Rome heeft ook een prachtige collectie Fendi kinderkleding in het assortiment waarmee uw kids chique en sportief gekleed door het leven kunnen stappen. Kinderen willen avonturen beleven en nieuwe ervaringen opdoen. De Fendi store begrijpt dat helemaal en heeft voor alle jonge avonturiers een kledinglijn die niet alleen wordt gekenmerkt door stijlvol design maar ook door gebruik van de beste materialen die tegen een stootje kunnen. Fendi kinderkleding biedt bovendien een uitstekende draagcomfort dat er voor zorgt dat uw kids zich heerlijk vrij kunnen bewegen.

Het modemerk werd in 1925 opgericht door Adele en Edoardo Fendi. In een klein atelier maakten en verkochten ze kleding van bont en leder. Het echtpaar kreeg vijf dochters, die vanaf de jaren veertig in het sterk groeiende bedrijf kwamen werken. In 1965 nam het bedrijf een beslissing die een meesterzet zou blijken. In dat jaar werd een jonge Karl Lagerfeld ingehuurd als ontwerper. Met zijn vernieuwende creaties veranderde het tot dan toe conservatieve, klassieke merk in een toonaangevend modehuis dat wereldwijd bekend werd. Lagerfeld ontwierp ook het karakteristieke logo met de dubbele letter F.

In Nederland is Fendi kinderkleding vanzelfsprekend verkrijgbaar bij Coccinelle. Bij ons kunt u terecht voor zo'n prachtig Fendi shirt voor kids waarmee uw jonge avonturiers stijlvol, stoer en comfortabel gekleed de wereld kunnen gaan veroveren. Gun uw kinderen deze luxe kleding en bekijk nu bij ons het aanbod uit de nieuwste Fendi collectie!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten