Dsquared2 kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Dsquared2 kinderkleding

FAVORIETEN

Wilt u dat uw kind goed gekleed is? Dsquared voor junior is dan precies wat u zoekt. Deze urban stijl is echt stoer. Het is stijl waaraan u Dsquared voor kids herkent. De patchwork jeans bijvoorbeeld zijn perfect in hun ontwerp. De mooie sweatshirts, t-shirts en overhemden staan prachtig bij de spijkerbroek of het jeansrokje, ook tot in alle details perfect. Ook blazers, designer schoenen en andere items vindt u bij de Dsquared junior collectie.

Dit merk is de ideale middenweg tussen stijl en originaliteit en dat geldt ook voor de kids Dsquared fashion. De Caten tweeling uit Canada heeft al tientallen jaren succes en hun merk heeft al vele grote popsterren gekleed, zoals Madonna en Beyoncé. Ook hebben ze de officiële outfit van meer dan één belangrijk voetbalteam ontworpen met prachtige strakke pakken die tegelijk trendy zijn. Niet voor niets werken ze vanuit Italië en horen daar bij de top van de bekende designers. Dsquared voor kinderen is voor hen een heel nieuwe uitdaging maar die is al helemaal geslaagd: Dsquared kids stelen werkelijk de show.

Het prettige van Dsquared voor kinderen is dat het nooit over the top is. Mooi en origineel, dat zeker, maar ook gewoon lekker nonchalant, precies wat u wilt voor uw zoon of dochter. Kids in Dsquared kunnen zich uitleven zonder zich zorgen te hoeven maken. U voelt al aan de materialen hoe goed de kwaliteit van Dsquared voor kids is. Dat is ook te zien aan de afwerking en aan die kleine details die het grote verschil maken. Wilt u uw kind ook zo goed kleden, bekijk dan snel de Dsquared junior collectie en bestel direct.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten