DKNY kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

DKNY kinderkleding

FAVORIETEN

DKNY kinderkleding is afkomstig uit Amerika. Deze kledinglijn is overwegend casual smart, maar tegelijkertijd ook glamorous en chic. Uw kids voorzien van unieke kleding, doet u met de kinderkleding van DKNY. De kleding valt op vanwege het gebruik van felle kleuren en opvallende prints. In onze webshop treft u een uitgebreid aanbod van DKNY. Stel alleen of samen met uw dochter een tijdloze outfit samen.

Het gezicht achter DKNY is Donna Karan. Ze wordt gezien als een invloedrijke modeontwerper binnen de Amerikaanse mode. In 1988 lanceerde ze DKNY, een door haar zelf ontworpen kledinglijn, onder andere gebaseerd op de stad New York. Klassiek, maar zeker ook exclusief. Met DKNY voor kids kiest u voor kleding van hoogwaardige kwaliteit die lange tijd mee gaan. Naast DKNY kinderkleding heeft Donna Karan ook parfums en brilmonturen op de markt gebracht.

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod van DKNY voor meisjes. Koop voor uw dochter bijvoorbeeld een korte jurk of een stoer DKNY t-shirt. Zwemshorts of vesten treft u eveneens aan in ons assortiment. Zodra uw dochter de kleding van dit merk draagt, lijkt het net alsof ze direct bij de catwalk vandaan komt. Welke kinderkleding DKNY heeft uw voorkeur?

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten