Chloe kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Chloé kinderkleding

FAVORIETEN

Chloe staat synoniem aan haute couture en met de modelijn Chloe kids brengt ze haar elegante designs naar onze kinderen. Vervaardigd uit de beste stoffen en met oog op de kleinste details komen kinderen in Chloe kinderkleding tiptop voor de dag. Chloe kleding voor kids is speciaal ontworpen voor de leeftijd 0 tot en met 14 jaar. De kleding belemmert de bewegingsvrijheid van het kind niet, want voor deze lijn is goed nagedacht over wie deze kleding gaat dragen. Niet alleen staat deze kleding dus netjes, maar is het draagcomfort optimaal.

Chloe kinderkleding kenmerkt zich door haar eenvoud en zachte kleuren. Speelse accenten benadrukken de jeugdigheid in de ontwerpen en geven de lijn een subtiele inslag. De nette afwerking van naden en leuke ingezette motiefjes in de stof geeft elk kledingstuk een uniek karakter waar aandacht aan is besteed. De uitgekozen materialen geven de kledingstukken een duurzame kwaliteit en voelen heerlijk zacht aan op de gevoelige huid van kinderen. Chloe is meer dan alleen een modemerk voor de catwalk en begrijpt dat haar doelgroep comfort net zo belangrijk vindt.

Chloe kids kinderkleding is bij uitstek geschikt voor feestjes of speciale aangelegenheden. Chloe heeft ook voor de vrije tijd comfortabele kledingstukken ontworpen en daarmee is dit een allround collectie voor kinderen. Bekijk de modelijn voor kids van modehuis Chloe in onze webshop. Elk seizoen zorgen we ervoor dat we de meest exclusieve collecties bij Coccinelle kunnen aanbieden. Chloe kids is daar een goed voorbeeld van en daar zijn we trots op.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten