Balmain kinderkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Balmain kinderkleding

FAVORIETEN

Wilt u voor uw kind de exclusiefste kleding, dan vind u Balmain kids zeker het einde! Alle klassiekers, gestyled volgens de laatste trends, en dan speciaal voor kinderen.

Pierre Balmain was een modeontwerper die de meest rijkelijk versierde, elegante en eindeloos chique mode maakte. Eerst alleen voor dames maar al snel voor iedereen. Balmain kinderkleding herkent u direct aan zijn kwaliteit. En ook door het natuurlijke gevoel voor stijl dat dit merk kenmerkt. Extravagant mag, als het draagbaar en functioneel is. Want comfort is uitermate belangrijk maar Balmain kinderkleding is ook nog eens de allermooiste.

Een Balmain shirt voor kids zit absoluut perfect, maar heeft ook helemaal die casual stijl die bij kinderen hoort. Bij speciale gelegenheden mogen ze er wel over-the-top uitzien, met een blazer of designer jurkje van Pierre Balmain. Ze stelen echt de show in hun prachtige outfits, met details die ze zelf ook geweldig vinden. Het gaat om de combinatie van perfecte pasvorm en bijzondere ontwerpen die tegelijk ook weer klassiek zijn.

Balmain kids varieert van zeer elegant, bijvoorbeeld een jas met een dubbele rij knopen, tot sportief chic, zoals een hoodie met print of tekst. Of zo’n Pierre Balmain t shirt van zachte katoen. Kleuren en materialen maken Balmain kinderkleding speciaal en uniek, precies wat u wilt voor uw kind. Kies de onnavolgbare kinderkleding van Balmain kids bij ons op coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten