In Gold We Trust herenkleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

In Gold we Trust herenkleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

In Gold We Trust herenkleding heeft een exclusieve uitstraling.

Als het om stijl gaat, zijn de simpelste dingen het mooist. Zoals kleding waarover nagedacht is. Dit merk kenmerkt zich door de vormgeving. De modellen zitten goed in elkaar. Een sweater die zichzelf presenteert als een prachtig kledingstuk, is de In gold We Trust hoodie. Het geheim zit ‘m in de kwaliteit. Dat, en een bepaalde onnavolgbare uitstraling, die natuurlijk van het creatieve brein achter In Gold we Trust afkomstig is.

Een In Gold We Trust T-shirt is ook zoiets. Je kunt een T-shirt maken van rechthoekige stukken stof. Of je kunt ze precies zo knippen dat je een perfect T-shirt krijgt. Iets toelopend in de taille, de naden van de mouwen en de mouwen zelf precies goed. Een kledingstuk dat het lichaam volgt en comfortabel zit, zonder dat er teveel stof is. Dat is vakmanschap: iets maken wat simpel lijkt maar in werkelijkheid heel geraffineerd is. Een In gold We Trust T-shirt stelt je niet teleur.

Het In Gold We Trust jacket wil echt wel opvallen. Het is stoer, stijlvol en perfect vormgegeven. Mooie details en perfecte afwerkingen tonen de kwaliteit. Dat geldt ook voor de In Gold We Trust hoodie en voor alle kleding van dit merk: het is kwaliteit die zich laat herkennen. Wat naast de kwaliteit en de structuur ook opvalt bij In Gold We Trust herenkleding, zijn de prachtige kleuren. Vaak heel basic: effen, casual tinten. Maar ook sterke, diepe, tinten die verrassen. Die het allemaal net even anders maken. Met de In Gold We Trust herenkleding kun je je helemaal klassiek kleden, of je kunt er voor gaan om eruit te springen. Wacht niet langer en maak je keuze uit de prachtige collectie!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten