Cruyff herenschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Cruyff herenschoenen

FAVORIETEN

De Cruyff schoenen heren zijn de perfecte combinatie tussen klasse en een sportieve look. Niet zo vreemd, aangezien voetballegende Johan Cruyff de oprichter is van het schoenenmerk Cruyff.

De schoenen van Cruyff zijn dan ook geïnspireerd op de voetbalschoen, dat ziet u met name terug bij de sneakers. Met de schoenen van Cruyff laat u zien dat u klasse en smaakt hebt, en dat u kwaliteit en perfectie belangrijk vindt. Dit alles vindt u namelijk terug in de schoenen van Cruyff.

In 1979 heeft Johan het merk opgericht samen met goede vriend en designer Emilio Lazzarini. Naast schoenen, maakt het ook kleding voor kids, vrouwen en mannen. Johan Cruyff heeft het merk opgericht, omdat in die tijd zijn voetbalcarrière ten einde liep en hij nog de droom had om iets met fashion te doen. Is het ook uw droom om rond te lopen in die mooie Cruyff herenschoenen? De schoenen zijn van de beste materialen en met heel veel liefde gemaakt. Kortom, een zeer hoogwaardige schoenenlijn.

Nu zult u misschien denken dat de collectie Cruyff herenschoenen alleen maar bestaat uit sneakers, maar het assortiment is veel uitgebreider. Naast Cruyff sneakers heren, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor stoere boots of elegante veterschoenen. Het assortiment in onze webshop is zeer divers en er worden regelmatige nieuwe exemplaren aan toegevoegd. Vergeet dus zeker niet regelmatig eens een kijkje te nemen op onze website. Voor u het weet zijn die Cruyff schoenen heren van u!

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten