Designer Caps bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Designer Caps

FAVORIETEN

In de collectie designer caps van Coccinelle vind u uw favoriete accessoire voor elk seizoen: van stoere zwarte merk petten voor heren met een logo of print voor op een winterse dag tot stijlvolle caps in zomerse kleuren. Met de petten geeft u op een zeer eenvoudige manier een sportieve, maar modieuze touch aan elke outfit.

Helemaal hot zijn de designer caps van merken als My Brand en Kenzo. Zij weten als geen ander wat de modieuze man van vandaag de dag zoekt: strakke ontwerpen met een stoere touch, die zonder schreeuwerig over te komen toch weten op te vallen en exclusiviteit uitstralen. Zo weet Kenzo met het iconische tijgerembleem en luxe afwerkingen van een simpel canvas petje een gewild mode item te maken. Ook bij My Brand zit de kracht hem in de eenvoud. Verwacht sobere, stijlvolle merk petten voor heren met klasse, die zijn afgewerkt met logo’s en stoere, nonchalante details als aangebrachte slijtageplekken. Omdat de meeste designer caps voor heren zijn uitgevoerd in neutrale kleuren, kunt u de caps met vrijwel elke casual outfit combineren.

Natuurlijk is de cap juist ook een perfect item om kleur mee te bekennen. Zeker zomers vindt u vele kleurrijke modellen om een fris en modieus detail mee aan u outfit toe te voegen. En naast dat dit heel hip is, blijven de petjes daarnaast natuurlijk ook een praktische functie houden. Of u nu op het strand, een terras of de fiets zit, de trendy caps houden perfect de zon uit uw gezicht. Bekijk ons huidige aanbod designer caps voor heren snel op Coccinelle.nl!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten