Pinko tassen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

Pinko designertassen

FAVORIETEN

Vol trots kondigen wij van Coccinelle Fashion Stores onze nieuwe collectie Pinko designertassen aan. Bent u die echte fashionista die gevoel voor mode en trends heeft? Dan bent u de Pinko tas vast al eens tegengekomen tijdens uw zoektocht naar mode die u uniek maakt.

Dat u met een Pinko tas uniekheid uitstraalt is een ding wat zeker is want het merk houdt zich verre van de traditionele en onopvallende handtassen en heeft ervoor gekozen om van elke tas een luxe, expressionistische accessoire te maken. De reeks originele, fraaie Pinko tassen waar we voor gekozen hebben zijn allen van Italiaans handwerk waarbij veel aandacht is besteed aan het verfraaien van de basic tassen met zeer opvallende details. Als dit voor u nog niet apart genoeg is dan hebben we ook nog een aantal meer uitgesproken modellen voor u in de collectie opgenomen. Deze zijn uitgevoerd in opvallende kleuren en eventueel versierd met diverse teksten. Hiermee maakt u beslist jouw persoonlijke, ultieme modestatement en wordt u gezien als de sterke, moderne vrouw die u bent. Houd u het liever wat eenvoudiger? Dan zijn er nog de rustiger uitgevoerde Pinko tassen die staan voor luxe en elegantie. behorend bij de ingetogen maar stijlvolle vrouw.

Met een Pinko tas maakt u altijd goede sier. Of u nu een bruisende night out hebt, gaat shoppen of dineren met vrienden, uw trendy en super vrouwelijke tas is een echte eyecatcher. Geïntrigeerd geraakt door de uitstraling van de Pinko tassen? Bekijk dan nu ons veelzijdige aanbod op www.coccinelle.nl!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten