Kenzo tassen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Kenzo designertassen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Als u op zoek bent naar fraaie Kenzo bags, Kenzo tassen en rugzakken, dan vindt u in de webshop van Coccinelle ongetwijfeld precies die designertassen die aan jouw kritische smaak voldoen. De prachtige dames tassen en rugzakken uit onze collectie vallen echt op in het straatbeeld en zijn zeer modieus en gewaagd. Zeer geschikt voor vrouwen die meer willen dan de middelmaat!

Kijk nu rustig rond in de collectie tassen en rugzakken in onze Coccinelle webshop en bestel meteen, tegen voordelige tarieven, uw favoriete Kenzo bags. Want met een Kenzo damestas maakt u echt het verschil en onderscheidt u uzelf van anderen!

Kenzo is een luxe Franse modeketen die in 1970 door de Japanse ontwerper Kenzo Takada is opgericht. Hij concentreerde zich aanvankelijk op handgemaakte vrouwenkleding en vanaf 1983 ook op mannenmode. In 1987 volgden diverse soorten kinderkleding en aanvullende thuiscollecties. Vandaag de dag is Kenzo als internationaal luxemerk onderdeel van het bedrijf LVMH, dat het label in 1993 heeft opgekocht.

Het merk Kenzo is vooral bekend vanwege de excentrieke junglekleding en gave jungle t-shirts. De Kenzo-stijl is zeer expressief, kleurrijk, gewaagd en dan ook bedoeld om de modewereld te imponeren. En dat lukt Kenzo al jarenlang heel goed! Naast t-shirts, jurken, zonnebrillen, rokjes, jassen, horloges en andere juwelen maakt Kenzo tassen in allerlei soorten en ontwerpen, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Ook de Kenzo rugzakken vormen zeer populaire producten uit de Kenzo modelijn.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten