Toral schoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Toral Schoenen

FAVORIETEN

Als vrouw wilt u schoenen die iets zeggen over uw persoonlijkheid. Dat u uniek, vrouwelijk maar ook stoer bent. Dan zit u bij Toral goed!

Of het nu Toral enkellaarsjes of Toral boots zijn, dit Spaanse merk snapt dat u als vrouw uw schoenen iets laat vertellen over waar u voor staat...en mee loopt! De designs zijn dan ook echte eyecatchers met Toral laarsjes van strak leer dat is verfraaid met glimmende studs, grote gespen of klinknagels. En altijd handgemaakt zodat geen paar hetzelfde is!

Elk paar Toral schoenen straalt op en top vrouwelijkheid uit door de vorm maar krijgt juist door het ontwerp iets stoers en persoonlijks. En kunt u niet kiezen? Geen probleem, want Toral combineert net zo makkelijk studs en gespen. En dat met een collectie aan schoenen die passen bij elk jaargetijde!

De ontwerpers van het Spaanse Toral hadden allemaal al ruime ervaring in de schoenenbranche en vonden dat zij nog wel iets nieuws te bieden hadden. Zo ontstond Toral, dat een specialistisch team van jonge professionals heeft en gelooft dat het bij het ontwerpen van schoenen draait om grensverleggende designs en een constante research naar wat trendy is maar ook naar de beste materialen. Toral wil dan ook de perfecte schoen ontwerpen voor elke vrouw!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten