The White Brand dames slippers | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas

Uw winkelwagen is leeg.

Vul hem met producten.

The White brand dames slippers

FAVORIETEN
Verwijder alle

Het modemerk The White Brand is opgericht in Spanje en staat bekend als een cool en hip merk voor vrouwen, maar ook kinderen.

The White Brand sandalen en slippers voor vrouwen kenmerken zich door het gebruik van zeer bijzondere materialen en exclusieve stoffen, die u op maar weinig schoeisel tegenkomt. De gekozen materialen zijn uniek en zorgvuldig uitgekozen op basis van criteria als comfort, subtiliteit en uitstraling. The White Brand dames slippers en sandalen vallen verder op door de stoere en originele teksten en de bijzondere en onderscheidende opdrukken, figuren en symbolen. Met The White Brand valt u op een bescheiden manier op en loopt u er gewoon een stuk hipper en prettiger bij dan dames die deze slippers en sandalen niet bezitten.

The White Brand dames slippers en The White Brand sandalen zijn echte must haves voor als u naar het zwembad gaat, op het strand bent of om te dragen in de douche, thuis of na het sporten. The White Brand biedt een ultiem en formidabel draagcomfort, doordat de slippers en sandalen aan de binnenkant gevoerd zijn met ultra zachte stoffen die een warm voetbed creëren. U gelooft het pas als u het zelf ervaren hebt! Bekijk daarom nu onze collectie The White Brand sandalen en onze damesslippers van The White Brand. En laat u verrassen door de subtiele klasse en ongedwongen uitstraling van The White Brand. Met enkele drukken op de knop heeft u binnen no time jouw opvallende The White Brand dames slippers in huis. Snel en tegen een voordelige prijsstelling!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten