Pollini damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Pollini dames schoenen

FAVORIETEN

Geen resultaten.

Wanneer u gaat voor luxe en tijdloze elegantie zullen Pollini damesschoenen zeker aan uw verwachtingen voldoen. Het merk zelf is de mening toegedaan dat 'schoenen vandaag de dag niets minder zijn dan juweeltjes.' Pollini damesschoenen stralen dan ook exclusiviteit en expressiviteit uit doordat de ontwerpen zeer gedurfd te noemen zijn en uitgevoerd zijn met een hedendaagse touch waardoor zij velen aanspreken. Pollini schoenen zijn vrijwel allemaal uitgevoerd met luxe details zoals; metallic toevoegingen, strass stenen, borduursels of een lak finish. Ook is het merk geroemd om het gebruik van zijn opvallende, stijlvolle hakken.

Naast de damesschoenen zijn er ook Pollini laarzen voor dames verkrijgbaar waarbij er de keuze is uit: enkellaarzen, low boats en hoge laarzen. Alle pollini dameslaarzen zijn uitgerust met een super vrouwelijke en opvallende hak. Met deze laarzen maakt u een echt mode statement en onderscheid u u van anderen door de gebuikte materialen, het aparte ontwerp en de exclusieve uitvoering. Wanneer u graag iets anders dan de doorsnee laars wilt dragen mag de Pollini laars niet in uw collectie ontbreken.

Bij de productie van Pollini shoes wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de allerbeste materialen en de mooiste kleurencombinaties. Volgens het merk Pollini zijn er minstens 135 bewerkingen nodig om schoenen van hoge kwaliteit te maken en de meeste daarvan worden door ambachtslieden met de hand uitgevoerd. Omhult u u graag met luxe materialen en stelt u dezelfde eisen aan uw schoenen? Dan zijn de Pollini shoes echt een aanrader voor u. Kijk voor het veelzijdige aanbod op www.coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten