Kenzo damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Kenzo damesschoenen

FAVORIETEN

Zegt u Kenzo, dan denkt u aan de bekende tijger, aan monochroom en aan strak. Dat ziet u ook terug in de Kenzo schoenen dames.

Gaat u voor strakke sneakers die niet alleen sportief zijn maar ook van hoge kwaliteit en een tikje glamour. Dat is de Kenzo dames schoenen collectie. Kiest u voor hippe loafers die passen bij een casual look maar ook bij een avondje uit? Of durft u het wat grootser aan te pakken, met stoere laarzen met een groffe hak waarmee u ongetwijfeld opvalt. Deze collectie heeft voldoende Kenzo schoenen voor dames! Wilt u stoer of liever klassiek? Van sneakers tot laarzen of Kenzo espadrilles dames. De keus is aan u!

Kenzo is een Frans modemerk met Japanse roots. In de jaren 70 was het de Japanse ontwerper Kenzo Takada die het merk oprichtte. Hij werd bekend met zijn Aziatische invloeden die werden vervaardigd in designs met Europese allure. Zijn eerste winkel was Jungle Jap in Parijs. De eerste collectie was die voor Kenzo voor dames. In de jaren 80 kwamen daar collecties voor mannen, kinderen en woonaccessoires bij. Tegenwoordig is Kenzo in handen van de Franse holding voor luxegoederen LVMH.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten