Jakke damesschoenen | Exclusieve designermerken bij Coccinelle

Jakke dames jassen

FAVORIETEN

Een Jakke faux fur jas in verschillende varianten

De Jakke dames jassen zijn gemaakt van fake fur en is om deze reden dus diervriendelijk. Het merk is bekroond met de 'best faux fur brand' award door dierenrechtenorganisatie PETA in 2017. Met het dragen van deze modieuze kwalitatief goede jas ziet u er dus geweldig uit, maar bent u ook nog eens goed bezig.

Jakke damesjassen zijn goede alternatieven voor jassen van echt bont en/of leer. Jakke is een merk dat opgericht is in Londen. Het motto dat centraal staat bij de Jakke Fake Fur jassen is FreeFromFur. De jassen hebben een bovengemiddelde kwaliteit en doen zeker niet onder aan jassen van echt bont of echt leer. U bent bij Coccinelle aan het juiste adres om uw Jakke jas te bestellen. Neem gerust een kijkje in onze webshop en misschien vind u wel de bontjas waar u al even naar op zoek bent.

De Jakke dames jassen zijn beschikbaar in de maten 34 t/m 40 en de collectie varieert steeds. Zo zijn er bijvoorbeeld jassen met een rits, riem of knopen. Ook zijn er jassen in verschillende lengtes. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment van Jakke jassen? Neem dan een kijkje in onze webshop en bestel uw modieuze bontjas nog vandaag.

Mijn favorieten
  • Selecteer favorieten