Merk boxpakjes bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk boxpakjes

FAVORIETEN

Modebewuste moeders die hoge eisen stellen aan kleding voor zichzelf nemen natuurlijk alleen genoegen met de beste kwaliteit boxpakjes voor hun baby. Alle babypakjes die bij ons verkrijgbaar zijn voldoen aan de hoogste eisen en voelen heerlijk comfortabel aan.

Uw kleintje kan zich in zijn of haar baby boxpakje heerlijk vrij bewegen en blijft er lekker warm in. U vindt bij ons ook boxpakjes met voetjes aan de onderkant die zonder aparte sokjes de voetjes van uw baby goed tegen kou beschermen.

Wat is er nu leuker dan de allereerste newborn boxpakjes voor uw kleintje te kopen? Bij Coccinelle begrijpen we dat helemaal en bieden we u een uitgebreide collectie babypakjes van topmerken. De boxpakjes in ons assortiment zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit maar zien er ook nog eens heel mooi uit. De kleding voor uw kleintje is verkrijgbaar in diverse kleuren zoals roze, blauw, wit en grijs. Voor liefhebbers van lieve, stoere, grappige of artistieke prints op een baby boxpakje zijn er kleertjes met fraaie afbeeldingen. U vindt bij ons luxe babypakjes voor meisjes en jongens van kwaliteitsmerken zoals Gucci, Tommy Hilfiger en Dolce & Gabbana waar modieuze mama’s en modieuze baby’s vrolijk van worden!

Bent u al bevallen? Bestel dan comfortabel vanuit huis uw newborn boxpakjes online bij ons. Bent u nog in blijde verwachting? Maak dan alvast in alle rust uw keus uit ons ruime aanbod boxpakjes en laat uw bestelling eenvoudig en snel thuisbezorgen. Gaat u binnenkort op kraamvisite bij familie of vrienden en zoekt u een origineel cadeau dat goed in de smaak zal vallen? Denk dan eens aan een van de schattige boxpakjes met voetjes uit ons assortiment. Gun de lieve, piepjonge spruit een stijlvolle eerste outfit met het allerbeste draagcomfort en maak nu uw keus uit ons aanbod op Coccinelle.nl.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten