Merk babyslofjes bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Merk babyslofjes

FAVORIETEN

Voor de kleine voetjes zijn er de mooiste merk babyslofjes te krijgen. Belangrijke merken maken ze graag. Zo zijn er de Ugg babyslofjes en opvallend zijn ook de Kate Mack babyslofjes met hun ruches en bloemetjes patronen.

Dit is het eerste schoeisel dat uw kindje gaat dragen en het mag daarom heel speciaal zijn. Eigenlijk hoeven ze maar aan twee voorwaarden te voldoen: dat ze mooi zijn, en dat dat ze lang genoeg aan de beweeglijke babyvoetjes blijven zitten. Ugg babyslofjes zijn gemaakt van badstof aan de binnen- en buitenkant. Verder is het ontwerp net zo geniaal als de bekende schoenen en laarzen van dit merk: essentieel en mooi.

Babyslofjes zijn er in verschillende stijlen. Het is handig om te kijken op welk moment van de dag de baby slofjes draagt. Sommige zijn zacht en warm als gebreide sokjes, en die zijn geschikte om de hele dag te dragen, om het voetje lekker warm te houden. De babysloffen die wat meer naar schoentjes neigen, zoals de Ugg babyslofjes, hebben een zool die zacht is maar wel geschikt om de eerste aarzelende stapjes te zetten. Het is namelijk belangrijk dat baby niet uitglijdt bij de eerste pogingen om rechtop te gaan staan.

In ons aanbod zijn veel modellen geschikt voor zowel jongetjes als meisjes. Andere zijn uitgesproken lief en romantisch en worden meestal door meisjes gedragen. Maar fijn-gebreide slofjes met een strikje, bijvoorbeeld, worden ook vaak door jongetjes gedragen. Ook zij, en hun ouders, houden van een verfijnde stijl. Aan de andere kant zijn er ook uitgesproken stoere babysloffen in opvallende kleuren, die misschien voor jongetjes ontworpen zijn, maar die meisjes ook heel leuk staan. Kortom, gelukkig kan ieder op zijn of haar eigen smaak afgaan en snel de allerleukste babyslofjes voor de allerliefste baby kopen op Coccinellefashion.be.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten