Woolrich babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Woolrich babyjassen en accessoires

FAVORIETEN

De allerkleinsten onder ons hebben het altijd aangenaam warm met stijlvolle Woolrich baby jassen van hoogwaardige kwaliteit. Het merk kent een rijke geschiedenis en weet hierdoor de laatste trends moeiteloos te combineren met de mooiste en beste materialen. Voor welke leeftijd bent u op zoek naar Woolrich baby items in de webshop van Coccinelle?

Een Woolrich jas van de oudste fabrikant in de Verenigde Staten

Wist u dat het merk Woolrich ook de oudste fabrikant op het gebied van outdoorkleding is in de Verenigde Staten? Het merk is in 1830 gestart met het produceren van kleding voor onder meer houthakkers en jagers. De kleding moest tegen een stootje kunnen en praktisch zijn. Ook deze eigenschappen ziet u vandaag de dag terug komen in onder meer de Woolrich jassen voor baby's.

Woolrich baby jassen voor dagelijks gebruik

De winters in Nederland kunnen behoorlijk koud zijn. U wilt natuurlijk wel dat uw zoontje, dochtertje of kleinkind iedere dag van het jaar optimaal beschermd is. De Woolrich jassen voor baby s bieden deze aangename warmte. Neem ook eens een kijkje in het overige aanbod aan babykleding. Zo kunt u een Woolrich jas eenvoudig combineren en in slechts een paar muisklikken een compleet nieuwe garderobe samenstellen.

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten