Tommy Hilfiger babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Tommy Hilfiger babykleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Natuurlijk ontbreekt Tommy Hilfiger babykleding niet in het assortiment van Coccinelle. Tommy Hilfiger baby heeft de bekende Hilfiger uitstraling.

Het rood-wit-blauw, klassiek Amerikaans en toch stoer, alles waar Tommy Hilfiger om bekend staat vindt u terug in de Tommy Hilfiger babykleding.

Tommy Hilfiger begon zijn kleding te verkopen in 1985 en was vrijwel direct een van de leidende merken. Sindsdien heeft Tommy Hilfiger zich de groene kant op ontwikkeld en daar is hij nog niet mee klaar. Het bedrijf heeft als doel om in 2020 niet alleen hun kleding zo groen mogelijk te produceren, maar ook de logistiek en de winkels zo milieuvriendelijk mogelijk te laten zijn.

Zo heeft Tommy Hilfiger bijvoorbeeld als doel om in 2020 alleen nog maar katoen van biologische teelt te gebruiken, het gebruik van water drastisch verminderd te hebben en in alle winkels, fabrieken en opslagplaatsen alleen nog maar LED lampen te gebruiken. Door uw kleintje te kleden in babykleding van Hilfiger, doet u niet alleen uw baby en uzelf een plezier, maar u doet ook nog eens iets goeds voor het milieu.

De babykleding van Hilfiger is vanzelfsprekend van een prachtige kwaliteit. De stoere t-shirtjes, spijkerbroekjes en truien zitten comfortabel en zijn erg mooi om te zien. De jurkjes en rokjes zijn elegant in hun eenvoud en sportiviteit. Ontdek nu ons veelzijdige Tommy Hilfiger assortiment en maak van uw baby een echte Tommy Hilfiger baby!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten