Story Loris babykleding | Exclusieve designermerken bij Coccinelle
Winkeltas
 
Uw winkelwagen is leeg.
Vul hem met producten.

Story Loris babykleding

FAVORIETEN
Verwijder alle

Met Story Loris babykleding heeft u de mooiste spulletjes voor uw baby.

De babykleertjes en accessoires zijn van hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt in Italië, waar hoge eisen gesteld worden aan luxe babykleding. Niet alleen moet deze heel erg mooi zijn, maar ook de kwaliteit moet superieur zijn. De Story Loris maillots, bijvoorbeeld, zijn mooi en sterk, maar vooral ook comfortabel, omdat ze de vorm van de benen volgen. Zo ziet uw baby er prachtig uit, en voelt ze zich veilig en warm.

Het merk Story Loris bestaat al sinds 1949, toen het werd opgericht in de buurt van het Gardameer. Van oudsher kent dit gebied een traditie op het gebied van fijne garens en weefsels. De oude ambachten zijn vervangen door moderne ateliers, maar de aandacht voor detail, kwaliteit en schoonheid is gebleven. Het merk begon met luxueuze kousen voor volwassenen, maar is nu al vele jaren een gerenommeerd merk ,ook voor baby-, en kinderkleding. Story Loris babykleding staat bekend om zijn prachtige en verfijnde ontwerpen.

De Story Loris babysetjes vormen een heel leuk cadeau. Zo zijn er de sokjes met een haarband, of de setjes bestaande uit een mutsje, een sjaal en sokjes. Nieuwe ouders zijn hier altijd erg blij mee. Ook de Story Loris maillots vormen trouwens een mooi cadeau. Alle babykleertjes en accessoires hebben leuke decoraties. Dat kunnen vrolijke strikjes zijn, of opgenaaide stras steentjes, of nog andere decoratieve details. Story Loris babysetjes en kleertjes zien er daarom altijd compleet en prachtig uit!

Mijn favorieten
  • pijlSelecteer favorieten